Sunday, January 31, 2010

ლორი

როდესაც ღორი დავკლავთ,გავშლით ცელოფანს და ღორის დაჭრილ ნაწილებს დავალაგებთ ცელოფანზე,შემდეგ დავაყრით მარილს.

(იმდენი,რომ ხორცი გაფუჭდეს) 10 დღის განმავლობაში არის შეხვეული ამ ცელოფანში,შემდეგ ამოვიღებთ ცელოფნიდან ამ ნაჭრებს და

სადაც ფეჩი გვიდგას იმ ოთახში ჩამოვკიდებთ (სითბოში).შემდეგ ხორცს ვკიდებთ სპეციალურ ბუხარში და ქვემოდან ნელ კვამლს ვაძლევთ. ამას ვაგრძელებთ თვე ნახევრის განმავლობაში,რომ ვიჩინა გამოვიყვანოთ

1 comment:

  1. საინტერესო ინფორმაცია ჩამოიტანე შენი კუთხიდან :)

    ReplyDelete